Woningaanbod

Hieronder een overzicht van alle woningen die Makelaardij Hart de Vries u kan aanbieden

Helaas, u bent te laat.
Kamstrastraat 7, 8801VK te Franeker
Helaas, u bent te laat voor deze sfeervolle woning, gelegen op loopafstand van het stadscentrum van het karakteristiek Friese stadje Franeker, maar niet getreurd. Laat ons weten wat u zoek en wij zoeken met u mee. Bel, mail of whatsapp om een geheel vrijblijvende afspraak met ons te maken, waarin we er samen achter kunnen komen wat uw wensen zijn.

€ 0,- k.k. Lees meer »

Greate Buorren 65, 9263PL te Garyp
Markante locatie; Pittoresk dorpje; Prachtige zonnestand; Privacy; Kavel van bijna 1000m2; Bestemming wonen en werken; Karakteristiek woonhuis uit 1880; Vrijstaande bedrijfsloods met verdieping; aangebouwde stenen schuur met garage deuren; Voor-, zij en achtertuin, deels afsluitbaar buiten terrein en een verhard buitenterrein met parkeerplaatsen; voorzieningen binnen handbereik; achterstallig onderhoud, waardoor opties te over, zoals geheel of ten dele renoveren/slopen en nieuwbouwen/wellicht mogelijkheid tot dubbele of meerdere bewoning.

€ 295.000,- k.k. Lees meer »

Helaas, u bent te laat.
Vierhuisterweg 7, 8919AH te Leeuwarden
Helaas u bent te laat voor dit idyllische plekje. Verhuisplannen? Zoekt u een woning? Wilt u uw woning verkopen? Kunt u niet uit de raad? Bel Hart de Vries en maak een geheel vrijblijvende afspraak. Laten we kennismaken. Gewoon bij u thuis en kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen.

€ 0,- k.k. Lees meer »

Dyksterbuorren 3, 9036MR te Menaldum
De ideale gelegenheid om te wonen, te werken of een combinatie hiervan vindt u in het hart van Menaam. Dit bedrijfspand met bovenwoning, 2 garages, 4 parkeerplaatsen, een fitnesscentrum met inventaris, zonnepanelen en nog veel meer is gelegen op een kavel van maar liefst 738m2 eigen grond. Lees snel verder en laat u verrassen door de ruimte.

€ 287.500,- k.k. Lees meer »

Zuiderlaan 2, 8746NE te Schraard
In een pittoresk middeleeuws dorpje is aan open vaarwater deze bouwkavel van circa 510m2 eigen grond gelegen, met de A7 op nog geen 2km afstand. De bestemming is woondoeleinden en tuin, dus maak je plan, bouw je eigen huis en ervaar de rust van het dorp en je eigen stekkie aan het water. In het dorp en de omgeving is van alles te beleven. Geprikkeld? Lees snel verder of maak een afspraak.

Bieden vanaf: € 92.500,- k.k. Lees meer »

Helaas, u bent te laat.
Neeltie Jansstraat 32, 9079MB te St. Jacobiparochie
Helaas, u bent te laat voor deze woning, maar niet getreurd. . . Bel of mail ons voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak, waarin we u kunnen uitleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen in het vinden van uw toekomstig paleisje en/of de verko

€ 0,- k.k. Lees meer »