Van der Bildtstraat 15, Franeker

Onder bod

Omschrijving

ONDER BOD Ben jij handig en een aanpakker? Lees dan snel verder, bekijk de foto’s en pak deze unieke kans met beide handen.

Deze woning met besloten achtertuin op het zuidoosten, is gelegen op een fijne woonlocatie in een rustige straat, met parkeren voor de deur en op loopafstand van het prachtige stadscentrum. Aan de woning moet nog wel één en ander gebeuren, zoals het afbouwen van de badkamer. Ook is er al één en ander gebeurt zoals het plaatsen van een nieuwe CV-ketel, een mooie, in hoek opgestelde keuken met diverse inbouwapparatuur en in de achtergevel kunststof kozijnen met openslaande tuindeuren. Tevens is de begane grond voorzien van een mooie laminaatvloer en glasvezel op de muren. De badkamer moet nog worden afgebouwd. Op de verdieping is een kleine overloop en 2 slaapkamers.

Spreekt deze woningpresentatie jou aan en ben jij niet vies van een beetje werk? Bel dan voor een bezichtiging.

Indeling begane grond: voortuin op het noordwesten, entree; gang met 4-groeps meterkast met aardlekschakelaar, CV-Ketel Intergas HRE 28/24 CW4 02/2024; badkamer met toilet en ligbad (moet nog afgebouwd); living met halfopen keuken met openslaande tuindeuren, schouw met gaskachel (werking onbekend) en trap; een in hoek opgestelde keuken van het merk Nolte met kastjes en brede laden, een 5-pits gaskookplaat met wasemkap, gootsteen met mengkraan en diverse inbouwapparatuur (koffieapparaat, vriezer, koelkast, combi oven/magnetron en een niet werkende vaatwasser); de achtertuin op het zuidoosten, is volledig beschut en nog naar eigen idee in te richten.

Indeling verdieping: dakkapel, overloop met toegang tot de 2 slaapkamers.

Bijzonderheden: doordat er aan deze woning nog wel wat werk is te verrichten, kun je hier je eigen stempel op drukken. Verwarming geschiedt middels gaskachel, maar er is rekening gehouden met de kracht van de nieuwe CV-ketel voor het plaatsen van radiatoren op beide verdiepingen.

Franeker, van oudsher een academische universiteitsstad met klooster, ligt in de gemeente Waadhoeke en heeft zo’n 13.000 inwoners. Het heeft een prachtig stadspark, een gezellig en karakteristiek stadscentrum met fraaie rijksmonumenten en winkelstraten met terrasjes en restaurants, het kaatsveld waar elk jaar de PC wordt gehouden, het 11-steden bruggetje, diverse bezienswaardigheden zoals het museum Martena en het Eise Eisinga planetarium, diverse supermarkten, goede gezondheidsvoorzieningen en nog veel meer. Op educatief niveau zijn er basis- en middelbare scholen. Er is een prima ontsluiting met bus of trein met de rest van Friesland/Nederland.