D'Hondecoeterstraat 66, Leeuwarden

Verkocht o.v.b.

Omschrijving

Fijn wonen doe je in de Hollanderwijk en er wordt dan ook niet snel iets te koop aangeboden. Deze knusse tussenwoning met verlengde aangebouwde stenen berging, doorzon living met erker en 2 slaapkamers, gelegen aan de rand van de Hollanderwijk, is dan ook een unieke kans. Het is mogelijk om een extra slaapkamer te realiseren op de zolder. Ook is het mogelijk om de woning levensloopbestendig te maken. Het geheel is gelegen op circa 141m2 eigen grond, aan een brede straat met gratis parkeren voor de deur en heeft een eigen achterom. De woning komt uit 1955 en is in 2023 volledig voorzien van dubbel HR++ glas, met een nieuw kozijn in de voorgevel en kunststofkozijnen voor en achter op de verdieping. En last but not least, je bent op loopafstand van het stadscentrum, speeltuin, supermarkt, scholen, diverse voorzieningen en het centraal station met bus en treinverbindingen.

Tover jij deze fijne woning aan d’Hondecoeterstraat 66 om tot jouw paleisje? Bel, met Hart de Vries, om een geheel vrijblijvende bezichtiging aan te vragen. We lopen dan samen door dit zonnige geheel en geven je tips en antwoord op je vragen.

Indeling begane grond: entree met meterkast, trapopgang en deur naar de living; diepe doorzonliving met erker; keuken met netjes keukenblok en ruime trapkast; aangebouwde stenen berging met tuindeur, cv-ketel, toilet met fonteintje en deur naar 2e aangebouwde stenen berging met tuindeur.

Verdieping: centrale overloop met toegang tot de master bedroom met inbouwkast en wastafel; 2e slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkast; badkamer met douchehoek, wastafel, 2e toilet, designradiator en balkondeur.

Zolder: grote bergzolder met 2 nieuwe dakramen, bereikbaar middels vlizotrap.

Bijzonderheden: 2023: De begane grond is voorzien van HR++ beglazing, waarbij een nieuw kozijn in de voorgevel is geplaatst. Tevens is de verdieping voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing; 2022: Schilderwerk buiten achter; 2021 De tuin is betegeld en schuttingplanken vernieuwd; 2005 Elektra is herbedraad; 4-groeps meterkast met aardlekschakelaar; Huurketel voor CV Remeha Avanta 2012; Radiatoren in alle vertrekken; Deze woning kan levensloopbestendig worden gemaakt. Ook is het mogelijk om een extra slaapkamer op de zolder te realiseren; Energielabel E; Eigen achterom via gemeenschappelijke steeg.

Parkeren: parkeren doe je gratis in de straat, voor de deur en in de diverse parkeerhavens.

Hollanderwijk: Deze mooie karakteristieke en authentieke wijk is gelegen in Huizum-West en grenst aan winkelstraat de Schrans en het CS. 

Link: Op hollanderwijk.com vind je een diversiteit aan informatie en activiteiten.

 

 

Website disclaimer: Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd. Bij het functioneren en het permanent toegankelijk houden van deze website, spelen vele factoren een rol, waaronder de afhankelijkheid van externe partijen, uw persoonlijke browser en/of internetinstellingen en verwijzingen en hyperlinks naar websites van derden, die slechts ter informatie dienen van de gebruiker. Makelaardij Hart de Vries stelt alles in het werk om de website goed te laten functioneren en permanent toegankelijk te houden, en heeft geen controle over de linkwerking, noch de inhoud van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is dan ook geheel voor eigen risico. Ondanks dat wij ons hebben ingespannen om u zo goed en volledig mogelijk van correcte en actuele informatie, documentatie, prijzen en maatvoering te voorzien, door zo transparant en grondig mogelijk te werk te gaan, bestaat de kans dat bepaalde informatie op deze website op een bepaald moment niet meer compleet, onvolkomen, onjuist, actueel of accuraat is. U kunt dan ook geen enkel recht ontlenen aan welke informatie dan ook op deze website. Makelaardij Hart de Vries is niet aansprakelijk voor enige schade die is ontstaan of kan ontstaan door onvolkomenheden of onjuistheden in informatie, documentatie, prijzen, maatvoering, verwijzingen en/of hyperlinks op deze website, uw browser en/of internetinstellingen, onze afhankelijkheid van externe partijen, noch voor het (dis)functioneren van deze website.