Dyksterbuorren 3, 9036MR te Menaldum

Omschrijving

Multifunctioneel gebouw uit ca. 1900, gelegen op een kavel van circa 738m² eigen grond, aan doorgaande weg in hartje centrum van Menaam. Het geheel is geschikt voor werken, wonen en/of een combinatie hiervan en doet van buitenaf niet vermoeden hoe ruim het van binnen is. Dit vrijwel kaveldiepe pand heeft een brede voorgevel met dubbele entree en daarnaast nog een zij- en een achteringang, een bovenwoning, zonnepanelen, een garage met verdiepingsvloer en parkeergelegenheid op eigen terrein. Hierdoor is er meer mogelijk dan u denkt. De ruimte op de begane grond is momenteel ingericht als fitnesscentrum* met toestellen, attributen en sauna’s. Desgewenst is dit fitnesscentrum met inventaris mee over te nemen. De bovenwoning is sfeervol, heeft grote raampartijen en biedt fraai uitzicht over het centrum.

Indeling begane grond: Bestraatte voortuin geschikt voor het stallen van fietsen; entree met ontvangstruimte, balie en glazen schuifpui naar een diepe open ruimte met spiegelwanden; ruimte met kleedkamers, sauna’s en sanitaire voorzieningen; afsluitbare ruimte met spiegelwanden; afsluitbare ruimte met achteringang, momenteel ingericht als massageruimte; hal met sanitaire voorzieningen en zij ingang; keuken/kantoor met keukenblok en afsluitbare trapopgang naar de bovenwoning; zijtuin, bestraat en gelegen op het zuidwesten, met eigen achterom middels steeg; achterplaats gesitueerd op het westen, met parkeergelegenheid voor 4 auto’s en mogelijkheden voor het aanleggen van een tuin; stenen garage met verdieping bereikbaar middels vaste trap; houten garage. Verwarming geschiedt middels CV.

Indeling verdieping: Bovenwoning met ruime en lichte living, 2 slaapkamers, badkamer met wastafel en ligbad met handdouche, gang met bergruimte en keuken met modern keukenblok, inbouwkasten, wasmachine aansluiting en buitendeur naar de riante platdaken, waarvan één met zonnepanelen. Verwarming geschiedt door de gaskachel die voor een nostalgisch fraai gemetselde schouw staat.

Bijzonderheden: Zonnepanelen op het plat dak, waardoor de energiekosten worden gereduceerd tot €0; Meterkast met 12 groepen en krachtstroom; grotendeels voorzien van dubbele beglazing; Verwarming bedrijfspand middels CV; Verwarming bovenwoning middels gaskachels; De CV HR-Combiketel uit 2013 en de geiser worden gehuurd, contract tot 2025; Er is een separate tussenmeter voor de bovenwoning; Parkeren op eigen terrein; Diverse gemeentelijke parkeergelegenheden rondom het pand.

Afmetingen: voortuin 10,5m x 1,5m; entree met ontvangstruimte 33m2; diepe open ruimte 362m2 (10,5m x 34,5m); ruimte met kleedkamers e.d. 46m2; afsluitbare ruimte 55m2; afsluitbare ruimte met achteringang 26m2; keuken/kantoor 16m2; zijtuin 20m2; stenen garage 7m x 2,8m; houten garage 5mx3m.

Inventaris fitnesscentrum*: Bij serieuze belangstelling voor het fitnesscentrum is er een inventarislijst beschikbaar.

Menaam is een forensendorp met maar liefst 2640 inwoners en ligt op steenworp afstand van de A31. Het heeft een zeer goede ontsluiting met Leeuwarden, Franeker, Harlingen en de Afsluitdijk. Tevens is er middels het openbaar vervoer een zeer goede bereikbaarheid naar de omliggende steden en dorpen. Open vaarwater met o.a. de Kleiroute, loopt door het dorp en heeft ontsluiting met het Van Harinxmakanaal. Ten zuiden van Menaam ligt Recreatiegebied Schatzenburg met zwembad, enkele sportfaciliteiten, bungalowpark en camping. Het dorp zelf is rijk aan verenigingsleven (sport, cultuur, muziek), 2 basisscholen (middelbaar onderwijs kan worden gevolgd in Leeuwarden of Franeker), diverse (gezondheids)voorzieningen, monumenten en winkeltjes. Ook zijn er diverse bedrijven in en rond het dorp en op het bedrijventerrein. Menaam is een zogeheten terpdorp dat enkele eeuwen voor het begin van de jaartelling is ontstaan en ligt in de gemeente Waadhoeke.

Kom erachter of dit de ideale plek is voor u om te wonen, te werken of deze 2 te combineren. Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak en wij lopen met u door en om het pand, waarbij we de mogelijkheden kunnen bespreken. Dit pand met vele mogelijkheden is niet alleen geschikt voor particulieren, hobbyisten en ondernemers, maar ook voor de beleggers onder u.